Forside       Produkter       Referencer       Nyheder       Stillinger       El-dokumentation       Kontakt
 

Metro Therm - Helsinge

totalautomation

 

For Caldan Conveyor A/S har vi projekteret et nyt conveyor anlæg til emaljering, hos Metro Therm i Helsinge. Vi har haft opgaven i totalentreprise hvilket vil sige at vi har været ansvarlige for projekteringen, opbygning af ny styretavle, el-installation, samt programmering og idræftsættelse.

 

Anlægget er opbygget omkring en siemens PLC S7-300 placeret i hovedtavlen, som via profibus kommunikerer med de to læsestationer. Disse læsestationer anvendes til at identificere emnerne på forskellige positioner på anlægget. Der er opsat decentrale betjeningskasser som er hardware fortrådet til hovedtavlen. Betjeningskasserne anvendes som kvittering på udført arbejde, samt fra hvilke bufferzoner der skal køres til, og hentes fra.

 

Anlægget er opbygget med 3 kæder. Der er en hovedkæde, samt 2 taktkæder der fører emnerne igennem ovnen. Alle kæder er forsynet med frekvensomformer, for styring af variable hastighed. Synkroniseringen mellem disse kæder foregår i PLC'en.

 

Kommunikationen mellem vores PLC og emaljeringsmaskinen foregår ved hjælp af kabler. Der skal kvitteres for emaljering færdig, og at maskinen er i home position, før der tillades at takte nye vogne frem.

 

For styring af conveyor er der fremført ASI bus. ASI bussen forsyner, og håndterer, samtlige følere og ventiler langs conveyor banen. Denne form for installation udmærker sig ved at være hurtig og enkel at installerer. Installationstiden minimeres, da det kun kræver at der fremføres en 2-leder gennem hele banen. Herpå kan påbygges noder efter behov. Kædernes automatiske smørring styres ligeledes over ASI bus.

 

Anlægget er afleveret med komplet dokumentation, udført i E-plan.

 

Anlægget er opkoblet via modem, så eventuelle ændringer kan foretages hjemmefra.

 

totalautomation

Kongensgavevej 29, 2TH

DK-3200 Helsinge

 

 

Telefon:

+45 20 90 10 76

 

 

E-mail: klik her. 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

- Projektering

- Dokumentation

- Styretavler

- Installation

- Programmering

- Industri service

Webdesign by Cubit Medialine ApS