Forside       Produkter       Referencer       Nyheder       Stillinger       El-dokumentation       Kontakt
 

Norgesvinduet - Norge

totalautomation

 

For D3 System, har vi som underleverandør til Artus Automation, udført opbygning af styretavle, samt programmering af PLC system, på ny conveyor hos Norgesvinduet. Installationen er udført af slutkundens egen el-installatør, efter vores dokumentation, og standarder.

 

Programmeringen omfatter styring af automatisk conveyor. Vi har udført hardware kommunikation med lakeringsrobotter.

 

Anlægget er opbygget til at håndterer lakering og maling af døre og vinduer i forskellige mål. En PC til opsamling af koordinator for det respektive emne, er placeret lige før robot 1. Disse koordinator opsamles og vidersendes som telegram til robotterne, som herefter starter lakeringen.

 

Conveyoren sørger for at der hele tiden er balance i antal vogne i hver bufferzone. Der er 6 bufferzoner i alt. Vi håndterer ligeledes manuel kørsel fra operatørpanel, samt opsamling af alarmer. Conveyorens hastighed, samt start og stop, styres af robotterne i automatisk drift. Vi har ligeledes installeret transferkæder på anlægget, som bringer vognene fra en drivkæde til en anden.

 

Anlægget er opbygget omkring en siemens PLC S7-300 placeret i hovedtavlen. Alle signaler går direkte i hovedtavlen på digitale ind og udgange.

 

Anlægget er opkoblet via modem, så eventuelle ændringer kan foretages hjemmefra.

 

IMG_0592.JPGIMG_0594.JPG
IMG_0597.JPGIMG_0611.JPG

totalautomation

Kongensgavevej 29, 2TH

DK-3200 Helsinge

 

 

Telefon:

+45 20 90 10 76

 

 

E-mail: klik her. 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

- Projektering

- Dokumentation

- Styretavler

- Installation

- Programmering

- Industri service

Webdesign by Cubit Medialine ApS